Menu

Medicatie

Met het assortiment aan medicatie in onze webshop hopen we de meeste mensen van dienst te kunnen zijn. Daarbij hebben we goed geluisterd naar onze bestaande klanten en hebben we tevens zelf onderzoek gedaan.

Medicatie als ibuprofen en diclofenac kennen we allemaal. Het is multi-inzetbaar dus bijzonder handig om in huis te hebben. Echter, de echt goed werkende ibuprofen 600mg bruis is helaas niet in de drogist verkrijgbaar. En laat dat nou net de versie zijn die zo fantastisch goed werkt. Een perfecte reden om deze in onze webshop te plaatsen nietwaar?

En wat te denken van testosteron-gel? Erg gewild onder mannen van middelbare leeftijd die ‘’lijden’’ aan een vermindering van testosteron met alle nare gevolgen van dien.

Maar ook anti-biotica kuurtjes tegen een groot aantal SOA’s. Want niet iedereen wil voor dergelijke klachten graag naar een arts. Schaamte en zelfs schuldgevoel ligt hieraan ter grondslag. Wij oordelen niet!

En door de toenemende (maatschappelijke) druk zijn rustgevende medicijnen ook erg in trek. Medicatie als oxazepam, diazepam, zopiclon, xanax zijn allemaal middelen om het leven aangenamer te maken zodat u tijd krijgt om uw problemen aan te pakken, en/of weer eens wat slaap in te halen. Deze medicatie zou u slechts tijdelijk moeten gebruiken. Het is geen oplossing, maar een hulpmiddel.

Kijk gerust rond in onze webshop, maar vindt u niet dat ene middel wat juist nu zo goed zou kunnen helpen, laat het ons dan weten.