Menu

De medicatie die u aantreft in de webshop van Medicatiewinkel.nl zijn originele producten van gerenommeerde fabrikanten. Wanneer u bij ons besteld heeft u de garantie enkel originele producten te ontvangen. Denkt u dan aan PCH, Actavis, Mylan, Pfizer, Ajanta, Apotex, Shree Venkatesh, Centrafarm, Baltic, en Sandoz.

Daarnaast, en even belangrijk, is de discretie die wij hanteren. Juist onze producten vragen om een hoge mate van discretie. Dat is wellicht de reden dat u via internet deze producten aankoopt? Want even gevoelig liggen producten als erectiemiddelen.

Als derde reden om juist bij Medicatiewinkel.nl te bestellen is de snelheid van afhandelen van uw bestelling. Vanaf het moment dat u de bestelling plaatst tot aan de bezorging aan toe, wij houden u continue op de hoogte van de status van uw bestelling.

Wij weten namelijk ook wel, ‘’een tevreden klant is vaak een terugkerende klant’’.

Omdat het goed aansluit bij onze bestaande producten hebben we ook anabolica aan het assortiment toegevoegd. Omdat anabole steroïden al lang niet meer alleen gebruikt worden door ”typische luide bodybuilders” maar ook door serieuze mensen die uit zijn op het verbeteren van hun fysiek. Onze keus is daarbij gevallen op twee fantastische merken, namelijk Baltic Pharmaceuticals en Titan Healthcare. We sluiten niet uit dat er naast deze twee merken niet nog een merk komt, maar voorlopig niet.

Onze webshop staat vol gangbare producten, een breed en interessant assortiment. Maar zoekt u net dat ene product dat er niet tussen staat? Laat het ons dan weten via het contact-formulier.

Sale trenbolone acetate baltic pharmaceuticals

Baltic anabolen zomerkuur

360.00 290.00
Bold-Titan Healthcare

Bold Titan Healthcare

50.00
Equipoise ganabol Boldenone Baltic Pharmaceuticals

Boldenone Baltic

30.00
Bromazepam(2)

Bromazepam 6mg

60.00
Bulk-Titan Healthcare

Bulk Titan Healthcare

50.00
Clomid Clomiphene Baltic Pharmaceuticals nakuur

Clomiphen Baltic

25.00
Cockfosters kamagra

Cockfosters (kamagra)

18.00
Cyp-Titan Healthcare

Cyp Titan Healthcare

50.00
Dec-Titan Healthcare

Dec Titan Healthcare

50.00
Diazepam valium

Diazepam (valium) 10mg

50.00
Diclofenac 50mg

Diclofenac 50mg

50.00
Dormicum midazolam

Dormicum 15mg

60.00
Showing 1 – 12 of 76 results